Header Header Header

Vila Natalija .::. Gornja Trepča


Objekat je sagrađen davne 1980 godine. Prvi vlasnik je gospođa koja je bila na banjskom tretmanu u Trepci Banji. Nakon terapije, odlučila se da proda svoju kuću u Novom Sadu i preseli se u Gornju Trepču.

Vila Natalija je kompletno renovirana, kako bi mogla da odgovori zahtevima naših posetilaca.

Raspolažemo sa 9 soba za izdavanje, 4 kupatila i dve kuhinje. Kuća poseduje dvorište sa dosta cveća, letnjikovac sa TV-om, ljuljašku i roštilj. Kuća je udaljena od recepcije stacionara 100 metara a od Welnes Centra 30 metara. Za sve goste obezbeđen je besplatan internet, kao i televizor u svakoj sobi.

Vila Natalija
Vila Natalija
Vila Natalija

Atomska banja Gornja Trepča

Banja Gornja Trepča ili Atomska banja Gornja Trepča nalazi se na šumovitim padinam planina Vujan i Bukovik, na nadmorskoj visini od 460 metara. Nalazi se na 18km udaljenosti od Čačka i 9km od Gornjeg Milanovca (preko Vujna), a 140km od Beograda Ibarskom magistralom. Klima je umereno-kontinentalna, izrazito blaga sa malim kolebanjima godišnje temperature. Mineralna voda koja izvire iz dubine zemlje čuvena je u Evropi po lekovitim svojstvima. Banja je pogodna za turiste i zbog prelepe prirode, kulturno-istorijskih spomenika i naravno zbog zdravstvenih faktora. Banja je poznata u lečenju specifičnih oboljenja i van granica Srbije.

Detaljnije